fbpx
Vintage Beauty Parlour

The (Vintage) Beauty Parlour

Wat je nog niet over mij wist… is dat ik voor de geboorte van Simon make-up artist was. Voornamelijk bruiden en workshops waren helemaal mijn ding. Oh wat hou ik van het opmaken van een bruid. Nu, zoveel jaren later, heb ik het maquilleren weer bovengehaald – met dank aan mijn lieve dochter die graag als een prinses gemaquilleerd wordt en mijn zus van 21 waar ik op kan experimenteren. ZALIG!

Recent volgde ik wat masterclasses, specifiek voor “bridal make-up”, “period make-up”, of vintage make-up.

Bruidsstyling

En bij zo een prachtige (vintage) look, hoort natuurlijk een mooi kapsel, met een prachtig accessoire. Ik hou niet van half werk, en als bruid telt het totaalplaatje: van jurk, tot make-up tot het ideale haaraccessoire – alles hoort bij elkaar. Daarom ga ik deze keer niet aan de slag als bruidsvisagist, maar als bruidsstylist. Heb je je jurk gekozen? Dan kunnen wij aan de slag.

Handgemaakte haaraccessoires

Op maat van jouw grote dag

Alle accessoires in de webshop heb ik helemaal zelf gemaakt, met veel liefde. Ik heb een aantal, unieke, generalistische stukken in mijn assortiment. Maar ik ga nog liever op maat van jouw wensen, look én jurk aan de slag. Contacteer me voor meer info.