fbpx

Toen ik eind 2019, na 5 intense jaren Thee met een Verhaal, een einde maakte aan mijn theeverhaal, deed ik dat heel bewust. Ik was mijn gezin, mijn vrienden, mijn gewone leven uit het oog verloren. Maar ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan, net als mijn voorliefde voor thee en etiquette.

Daarom is mijn blog helemaal terug van weggeweest, hoe kan ik mijn liefde voor thee en etiquette, met bijbehorende recepten, tips, tricks, etc. nu niet delen?

With a little time
With a little hope
With a little light
With a little strength inside
Stop & rewind

Delta Goodrem – Paralyzed

Heb je specifieke vragen over thee, etiquette, mijn handgemaakte bruids- en communieaccessoires. Stuur me dan even een bericht via contact. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk jouw berichtje. Hou er wel rekening mee dat ik een fantastische fulltime job heb als digitaal marketeer bij ASAP HR Group en mijn mooie gezinnetje. Ik streef er wel naar om je binnen de 48u te beantwoorden.

Liefs
Jess