fbpx
Lady Digital

Mijn Thee verhaal

Thee. Mijn favoriete moment van de dag met mijn mama. Een kopje thee, onder een dekentje, met een film (van Hugh Grant). Wie ooit een workshop bij mij volgde kent het verhaal. Vandaag is het nog steeds mijn favoriete manier op bij te praten met mama, een heerlijke kop thee.

Thee met een Verhaal

In november 2014 werd niet alleen mijn liefste dochter Ciara geboren, maar ook Matsici (naar mijn kindjes: Matteo, Simon en Ciara) – een kleine theewebshop in bijberoep. Matsici groeide uit tot Thee met een Verhaal, een mooi succesverhaal, webshop en 2 bakstenen winkels, eentje in Aarschot en eentje in Oostende, met als hoogtepunten:

  • Ik werd Belofte van Vlaams Brabant 2018 door Markant, en mocht op de nationale finale Koningin Mathilde ontmoeten;
    • Lancering van mijn eerste boek But First, Tea bij Borgerhoff & Lamberigts;
  • Het TV-programma Thee met een Verhaal op EclipsTV, kwam voor het eerst op televisie op 24 december 2018. De afleveringen worden nog regelmatig uitgezonden op de zender en worden ook op deze blog gezet, met de bijbehorende recepten.
Theeboek but first tea

Mijn opleiding volgde ik zowel in het Verenigd Koninkrijk als bij de Chinees-Antwerpse theemeester Mei Lan Hsiao. Zij is vandaag nog steeds mijn grote voorbeeld. Mijn specialisatie is Britse afternoontea (geen hightea! 😉 )

Eind 2019 besloot ik om Thee met een Verhaal te stoppen en meer tijd voor man en kinderen te maken. Vandaag is Thee met een Verhaal een theeblog en creëer ik nog steeds heerlijke theerecepten voor mijn plezier. Ontdek ze zeker en vast op mijn blog.