fbpx

Over theetijd voor jezelf en hoe je daar maximaal van kan genieten

Thee staat voor gezelligheid, brengt rust en is een ideaal moment van samenzijn. Een dampend hartverwarmend kopje geeft een koude winterdag meteen een warme gloed. Een glas gekoelde ijsthee, brengt dan weer verfrissing op hete zomerdagen.

Theeboek but first tea
mijn boek But First, Tea

En er is nog meer… het karaktervolle drankje heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, een enorm rijke geschiedenis en vormt in tal van landen nog steeds het focuspunt van eeuwenoude tradities.

In mijn boek, But First Tea, kom je alles te weten over thee. Hoeveel soorten bestaan er? Welke zijn dat? Wat is het verschil tussen thee en infusies? Hoe kan thee bijdragen aan een gezonde levensstijl? En waarom is het belangrijk om je dagelijks theemoment in te lassen? Hoe kan thee, ja, thee, jouw feestje naar het volgende niveau brengen.

Via dit boek, breng ik je graag mooie theeverhalen bij, die je zelf kan herschrijven, of nieuwe verhalen mee maken. Ik leer je hoe je het perfecte kopje thee zet voor jezelf en voor anderen. Zelfs voor diegenen die niet zoveel op hebben met thee.

Ontdek alle recepten van het boek en leer nieuwe recepten kennen via mijn blog.